Cao en wetgeving expert

Cao en wetgeving expert

Jouw administratie en HR kun je gerust aan ons overlaten

Ik heb een vraag Nodig ons uit om kennis te maken
Contact

Heb je een vraag, wil je graag teruggebeld worden door een van onze HR-adviseurs of wil je een afspraak maken? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Verplichte velden
Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verplichte velden

Cao en wetgeving expert

Jouw personeelsbeheer kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn specialist als het om personeel gaat, weten alles van de nieuwste wet- en regelgeving en passen jouw cao toe.

Onze personeelsadministratie voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst aan jou als werkgever stelt. Bovendien maken we gebruik van specialistische en innovatieve software voor het verwerken van jouw personeelsadministratie.

Kwaliteitskeurmerken als bewijs

Toch behoefte aan onderbouwing voor onze expertise en kwaliteit? De aansluiting van onze collega’s bij NIRPA is daarvan een bewijs en onze casemanagers van arbodienst Uwarbo zijn op hun beurt lid van de RNVC (Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers) Allebei kwaliteitskeurmerken voor professionals in ons vakgebied.

Oftewel, we hebben alle kennis, mensen en middelen in huis om jouw personeelsbeheer zo goed mogelijk en volgens alle eisen te doen.