Over XternHR

Over XternHR

Alle expertise om jouw personeelszaken goed te doen, vind je bij ons onder één dak

Nodig ons uit voor een kennismaking
Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verplichte velden

Over ons

XternHR - onderdeel van P-services HR group - is er speciaal voor ondernemers als jij die het personeelsbeheer en HR-zaken van hun eigen medewerkers liever uitbesteden. Omdat je als ondernemer niet goed genoeg bent in alles zelf doen, of de tijd niet hebt.

Ieder z’n vak!

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in ons vak, namelijk alles wat hoort bij HR en personeelsbeheer. Wij werken voor klanten in verschillende branches in heel Nederland door te zorgen voor hun contractbeheer, salarisadministratie, verzuimbegeleiding en personeelsadvies.

Dat alles vind je dus bij ons onder één dak in het noorden, midden en het zuiden van Nederland.

>100 professionals

Bij XternHR werken we met meer dan 100 professionals die werkelijk alles weten van personeelsbeheer, arbeidswetgeving en loonadministratie. Dus salarisadministrateurs, loonspecialisten, bedrijfsjuristen, HR-adviseurs en verzuimbegeleiders.

Zij zorgen ervoor dat ze continu geschoold worden, zodat ze op de hoogte blijven van de allerlaatste regelgeving. En passen die vervolgens zo goed mogelijk toe op jouw personeel.