Wat kost het uitbesteden van personeelszaken?

Wat kost het uitbesteden van personeels­zaken?

Wij rekenen het graag voor je uit!

Bekijk onze pakketten Maak een afspraak
Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verplichte velden

Kostenberekening op maat

Tijdens een kennismakingsgesprek berekenen wij de kosten voor jouw organisatie. Afhankelijk van de dienstverlening waarin jij geïnteresseerd bent.

Waarom de prijzen niet op onze website staan?

De prijs van onze dienstverlening is maatwerk per medewerker. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals het bruto uurloon van jouw medewerker, de sector waarin de medewerker werkt en individuele premies.

Wij komen daarom graag langs om de situatie van jouw organisatie te bespreken.

Zo kunnen we gelijk met je meedenken welke dienstverlening het beste bij jouw organisatie past, beantwoorden we al jouw vragen en krijg je een duidelijk beeld van de kosten. In deze prijsberekening is uiteraard alles opgenomen.

Wil jij een kostenberekening voor jouw organisatie?

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan

Tijdens een kennismakingsgesprek verdiepen wij ons in jouw organisatie. Zo kunnen we met je meedenken welke dienstverlening het beste bij jouw organisatie past, beantwoorden we al jouw vragen en krijg je een duidelijk beeld van de kosten.

Verplichte velden
Maandelijks één factuur voor alle personeelskosten. Wel zo overzichtelijk!