Andere HR-dienstverlening van P-services

Is XternHR niet de oplossing die jij zoekt voor jouw personeelsbeheer? Misschien past een van onze andere dienstverleningen beter bij jouw organisatie:

Uitzenden

Met Flexbureau zet je flexibel uitzendkrachten in. Via Jigler.nl, ons online platform, verzorgen we eenvoudig en snel de invulling van jouw vacatures. Wij regelen vervolgens alles wat hoort bij het dienstverband en nemen dus ook de werkgeversrisico’s op ons.

Ga naar Flexbureau.nl

Payrollen

Met payrollen houd jij de regie op de werkvloer en zijn wij werkgever. Naast alle werkgeverstaken nemen we ook de risico’s van jou over. Dat scheelt jou veel werk én zorgen. Bovendien heeft het personeel een streepje voor met onze extra arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden.

Ga naar Payrollbureau.nl

Backoffice uitbesteden

Met Backofficebureau nemen wij de salarisadministratie en het contract- en debiteurenbeheer over van intermediairs. Daarnaast nemen wij de werkgeversrisico’s voor onze rekening en regelen we alles rondom ziekte en re-integratie van medewerkers.

Ga naar Backofficebureau.nl

Vacatureplatform Jigler.nl

Welke dienstverlening je ook kiest, je maakt voor jouw vacatures altijd kosteloos gebruik van ons online vacatureplatform Jigler.nl. Jouw vacature zet je met een paar simpele klikken online en onze intercedenten helpen je zoeken naar geschikte kandidaten.

Ga naar Jigler.nl